VISNINGSTIME & ETTERBESTILLING

BETALING, VISNINGSTIME & PRODUKTER (siden er under arbeid)


Betalingen utføres etter endt fototime. Prisen inkluderer selve fotograferingen, visningstime og prøvebilder på minnepenn med lavoppløselige bilder.  Etter fotograferingen inviterer jeg til visningstime. Jeg gir alltid 10% rabatt ved ordre som utføres på denne timen. I henhold til Åndsverkloven §43a forbeholder Studio LK Fotograf Lin Kværnhaug Moland seg eneretten til å fremstille eksemplar av sine fotografiske bilder.


Jeg selger ikke høyoppløselige filer til selvprint – for kvalitet og stolthet!

– Er du på jakt etter høyoppløselige digitale filer til selvprint, er ikke jeg fotografen for deg. Som profesjonell fotograf ønsker jeg å formidle helheten, der også forstørrelser, album og veggbilder er profesjonelt utført.

– Studio LK er meldem av Norges fotografforbund. Jeg leverer hele produktet, fra fotoopptak til ferdige produkter. For å sikre kvaliteten på mine foto selger jeg derfor ikke høyoppløselige filer til selvprint. Hos meg får du digitale prøvebilder i jpeg-filer som er ypperlig tilpasset for digitalt bruk. Bildene gis da i 72dpi hvor lengste side er 900px.

PRODUKTER

FORSTØRRELSER

Bildene produseres på fotopapir, lerret eller laminert

Trykk her for priser

ALBUM

TOUCH MODULER


TAKKEKORT/JULEKORT


RAMMER


KONTAKT


Adresse: Kirkeveien 129, 1480 Slattum

E-post: foto@studiolk.no

Mob: 45044033

ÅPNINGSTIDER


Mandag-fredag: 09.00-15.00

Lørdag: etter avtale, forbeholdt brudepar

© Copyright. All Rights Reserved.