NYFØDT

NYFØDTFOTOGRAFERING

0-2 måneder

Sovende eller våken? Det er lettest å få sovebilder når babyen er 5-8 dager ung. Men jeg tar mye av de samme bildene, bare med åpne øyne når babyen er større.

HVORFOR VELGE MEG SOM DIN NYFØDTFOTOGRAF?


Jeg er opptatt av babyens sikkerhet, at dere som foreldre skal føle dere godt ivaretatt og at bildene skal bli vakre minner.

Viktige faktorer for meg er kvalitet, tilstedeværelse og service i alle ledd. 

OM NYFØDTFOTOGRAFERING


Jeg bruker god tid på å fotografere den nyfødte, for alt går i barnets tempo. Erfaringsmessig blir det mye amming/mating, noe smukk, litt skifting og en god del venting. Jeg bruker med andre ord god tid for å sikre et variert og godt antall bilder. Barnet blir dandert i forskjellige positurer hvor vi passer på at barnet alltid har det behagelig. Det er trebarnsmor Lin Kværnhaug Moland som tar seg av fotograferingen.
Fotograferingen vil ta mellom 2-4 timer. Dere bør ha med mat til barnet dersom mor ikke ammer. Fotograferingen av den nyfødte er tidkrevende og derfor legger vi all fokus på barnet alene. Det er mulighet for å ta et bilde med søster/bror/mamma/pappa – men vi bruker ikke mye tid på dette da det fort kan gå lang tid på et bilde som “klaffer”. Jeg tar gjerne noen bilder av barnet på pappas hånd, mamma holder fingrene osv.

REKVISITTER
Jeg har en god del rekvisitter her hos meg i studio. Alt fra trekasser, kurver,  skinnfeller, strikkede luer og bleiebukser, hårpynt til jenter og mange forskjellige pledd. Likevel blir jeg veldig glad dersom dere tar med det dere måtte ha av personlige rekvisitter selv. Eksempler på dette kan være teppe, kurv/kasse, hårpynt, lue, strikkede plagg, bamse, navnskilt++

GAVEKORT

Hos meg kan man også bestille gavekort. En perfekt gave å ønske seg til bursdag/dåp/jul eller gi bort. Man kan fritt velge beløpet man ønsker å gi, og man kan selv velge om man vil bruke summen på fotografering eller bilder/produkter. Et gavekort hos Studio LK varer i et år, fra måneden den er kjøpt.

HVA KOSTER DET?


2500kr  for 2-4 timer dagtid i studio, inkl visnigstime og klargjøring av bilder. Ingen bilder er inkludert i prisen. Tillegg for hjemmefoto.


HUSK

Pakk med godt å spise/drikke, klesskift og bleier, samt ekstra melk om du ikke ammer.

TIDSBRUK 2-4 timer


Har du med storesøsken? Ta med noe for tidsfordriv, dette kan ta på for en nybakt storebror eller søster.

KONTAKT


Adresse: Kirkeveien 129, 1480 Slattum

E-post: foto@studiolk.no

Mob: 45044033

ÅPNINGSTIDER


Mandag-fredag: 09.00-15.00

Lørdag: etter avtale, forbeholdt brudepar

© Copyright. All Rights Reserved.